Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Wildpastetchen
- 100 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Würfeln (3 cm)
- 300 g Wildgulasch, z.B. aus Hirschkeule oder Hirschrücken (3 cm)
- 50 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 50 g Haselnüsse
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 50 g Cranberrys, getrocknet
- 100 g Speckwürfel
- ½ TL Nelken, gemahlen
- ½ TL Zimt
- 30 g Weinbrand
- 1 Eiweiß
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Schweineschmalz, weich, in Stücken
Portweingelee
- 5 Blatt Gelatine
- 150 g roter Portwein
- 100 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Cayenne-Pfeffer
- 70 g Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1117 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkohlröllchen mit Burgunder-Jus
1h 30min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Parmesan-Creme-brûlée
8 Std.
Gefüllter Kohlrabi mit Saibling
1h
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8 Std.
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4h 30min
Salsa Verde
10 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Krabbencocktail
30min
Äpfel mit Cidre-Sabayon
40min
Hirschragout mit Schokolade
9 Std. 30 Min
Zabaglione al Prosecco
15min