Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Wildpastetchen
- 100 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Würfeln (3 cm)
- 300 g Wildgulasch, z.B. aus Hirschkeule oder Hirschrücken (3 cm)
- 50 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 50 g Haselnüsse
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 50 g Cranberrys, getrocknet
- 100 g Speckwürfel
- ½ TL Nelken, gemahlen
- ½ TL Zimt
- 30 g Weinbrand
- 1 Eiweiß
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Schweineschmalz, weich, in Stücken
Portweingelee
- 5 Blatt Gelatine
- 150 g roter Portwein
- 100 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Cayenne-Pfeffer
- 70 g Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1117 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zabaglione
15min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min.
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15 min.
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4 Std. 40 Min
Edelfischragout
35min
Gorgonzola-Törtchen mit Birne
1 Std. 30 Min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9sa 30 dk
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 Std. 15 Min