Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- ½ Bund Thymian, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Geflügelleber, ohne Sehnen, in Stücken
- 40 g roter Portwein
- 40 g Orangensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- 80 g Sahne
- 1 Ei
- 4 Blätter Gelatine, weiß
- 200 g Schwarzer Johannisbeersaft
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 3 - 5 Lorbeerblätter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1697 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geflügelleber Crème brûleé
13sa
Mu-Err-Butter mit Sesam und Szechuan-Pfeffer
3 Std. 30 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Fischbrühe
30min
Vitello Tonnato
48 Std.
Tapenade
5min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Boeuf bourgignon mit böhmischen Knödeln
26h
Sauce Rouille
25min
Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel
10 Min
Thunfisch-Tapenade
5min
Putello Tonnato
4h