Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- ½ Bund Thymian, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Geflügelleber, ohne Sehnen, in Stücken
- 40 g roter Portwein
- 40 g Orangensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- 80 g Sahne
- 1 Ei
- 4 Blätter Gelatine, weiß
- 200 g Schwarzer Johannisbeersaft
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 3 - 5 Lorbeerblätter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1697 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schalottenconfit mit Portwein
1h 10min
Salsa Verde
10min
Gazpacho
20 min
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
2 Std. 35 Min
Vitello tonnato
25h 30min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 godz. 30 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Salsa Verde
10min
Vitello Tonnato
48 godz.
Tomaten-Cocktail
30 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Gazpacho Andalusia
40 min