Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Fisch und Meeresfrüchte, frisch, gemischt (bevorzugt Meerwasserfische: Kabeljau, Seeteufel, Barsch, Scampi, Krabben), enthäutet, entgrätet oder geschält und abgetropft
- 240 g Meersalz, grob
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1695 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 84 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalbsleberwurst im Glas
5h 40min
Geflügelleberwurst
6h 40min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2h
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Lyoner
12 godz.
Weißwurst aus dem Glas
1 Std. 20 Min
Geflügelfond
1h
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Fischgewürz
72 godz.
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min
Whiskey-Senf
35min
Wildgewürz-Mischung
10min