Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Fisch und Meeresfrüchte, frisch, gemischt (bevorzugt Meerwasserfische: Kabeljau, Seeteufel, Barsch, Scampi, Krabben), enthäutet, entgrätet oder geschält und abgetropft
- 240 g Meersalz, grob
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1695 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 84 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geflügelfond
1 godz.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Tomatenkern-Konfitüre
25 min
Kaninchen-Terrine
1 godz. 10 min
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35 min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 min
Wild-Terrine
1 godz.
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Bratwurst
2 godz.