Apparaten en accessoires
Sportler-Brot
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 50min
40 Scheiben
Ingrediënten
-
Butter zum Einfetten
-
Roggenkörner140 g
-
Weizenkörner140 g
-
Buttermilch500 g
-
Trockenhefe1 ½ Pck.
-
Weizenmehl280 g
-
Sesam70 g
-
Leinsamen70 g
-
Sonnenblumenkerne50 g
-
Apfelkraut200 g
-
Salz2 TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
3 g
Calorieën
360 kJ /
86 kcal
Vetten
2 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin - Willkommensausgabe
23 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Dinkel-Körner-Brot
1u. 30min
Vollwertbrot
2u. 20min
Dunkles Landbrot
3u.
Dinkel-Buttermilch-Brot
2u. 30min
Möhren-Nuss-Brot
2u. 10min
Vollkornklotz
3u. 30min
Schwarzbrot
3u.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1u. 30min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1u. 50min
Körnerbrot
1u. 40min
Sesambrot
2u.
Dinkel-Malz-Brot
1u. 40min