Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 140 g Roggenkörner
- 140 g Weizenkörner
- 500 g Buttermilch
- 1 ½ Pck. Trockenhefe
- 280 g Weizenmehl
- 70 g Sesam
- 70 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 200 g Apfelkraut
- 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 360 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Schwarzbrot
3 Std.
Rheinisches Schwarzbrot
3h 15min
Sesambrot
2h
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Möhren-Nuss-Brot
2h 10min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Körnerbrot
1h 40min
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Vollkornklotz
3 Std. 30 Min
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.