Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf

Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf

4.2 237 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
18 Scheiben

Ingrediënten

  • Wasser und etwas mehr zum Wässern des Römertopfs
    550 g
  • Butter zum Einfetten
  • Weizen
    400 g
  • Roggen
    250 g
  • Sonnenblumenkerne
    100 g
  • Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher
    1 Pck.
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Balsamico, dunkel
    30 g
  • Salz
    2 geh. TL
  • Honig
    1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Scheibe

Eiwitten 5 g
Calorieën 650 kJ / 183 kcal
Vetten 4 g
Vezels 5.5 g
Koolhydraten 24 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...