Bergisches Urbrot

Bergisches Urbrot

4.3 43 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 17u.
16 Scheiben

Ingrediënten

Poolish
  • Wasser
    175 g
  • frische Hefe erbsengroß (1 g)
    1 Stückchen
  • Dinkelmehl Type 630
    175 g
Hauptteig
  • Weizenkörner
    200 g
  • Wasser kalt
    175 g
  • Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bemehlen
    120 g
  • Öl zum Einfetten
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • frische Hefe
    5 g

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 Scheibe

Eiwitten 4 g
Calorieën 458 kJ / 110 kcal
Vetten 1 g
Vezels 2.4 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...