Apparaten en accessoires
Dunkles Landbrot
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u.
16 Scheiben
Ingrediënten
-
Gerste100 g
-
Dinkel100 g
-
Weizenmehl Type 1050320 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)2 TL
-
Brotgewürz2 TL
-
Salz2 TL
-
Balsamico, dunkel30 g
-
Wasser lauwarm100 g
-
Malzbier250 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
5 g
Calorieën
531 kJ /
127 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 1/2019
44 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Dunkles Landbrot
3u.
Landbrot Backhausart
1u. 40min
Bierbrot
2u.
Sesambrot
2u.
Bergisches Urbrot
17u.
Skandinavisches Roggenbrot
27u.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1u. 30min
Roggenmischbrot
1u. 15min
Prötzeler Roggenbrot
1u. 20min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1u. 50min
Dinkel-Malz-Brot
1u. 40min
Roggen-Malzbier-Brot
2u. 20min