
Apparaten en accessoires
Bierbrot
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
16 Scheiben
Ingrediënten
-
Roggenkörner250 g
-
Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bemehlen250 g
-
Salz1 gestr. EL
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Sauerteig-Extrakt (30 g)1 Pck.
-
Bier dunkel, zimmerwarm350 g
-
Zuckerrübensirup25 g
Voeding per 1 Scheibe
Calorieën
116 kcal /
486 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
0 g
Koolhydraten
23 g
Vezels
3.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Backt mehr Brot!
12 recepten
Duitsland
Duitsland