Roggen-Dinkel-Brot

Roggen-Dinkel-Brot

3.8 166 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 8u.
18 Scheiben

Ingrediënten

  • Dinkelkörner
    150 g
  • Wasser
    1650 g
  • Honig flüssig
    10 g
  • Roggenmehl Type 1150 Type 1150
    450 g
  • Dinkelmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
    200 g
  • Sauerteig-Extrakt (z.B. von Alnatura)
    15 g
  • Trockenhefe
    1 Pck.
  • Salz (15 g)
    3 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Scheibe

Eiwitten 5 g
Calorieën 680 kJ / 162 kcal
Vetten 1 g
Koolhydraten 31 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...