Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Dinkelkörner
- 1650 g Wasser
- 10 g Honig, flüssig
- 450 g Roggenmehl Type 1150
- 200 g Dinkelmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Sauerteig-Extrakt (z.B. von Alnatura)
- 1 Pck. Trockenhefe
- 3 TL Salz (15 g)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 680 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Dinkelkeimbrot
72 godz.
Bergisches Urbrot
17óra
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Bauernbrot
2 Std. 20 Min
Dunkles Landbrot
4h
Bierbrot
2h
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Zwiebel-Roggen-Brot
4h
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Dunkles Landbrot
3 Std.
Dinkel-Roggen-Brot
1 Std. 15 Min