Roggen-Dinkel-Brot
TM6 TM5

Roggen-Dinkel-Brot

3.8 (155 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g Dinkelkörner
  • 1650 g Wasser
  • 10 g Honig, flüssig
  • 450 g Roggenmehl Type 1150
  • 200 g Dinkelmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 15 g Sauerteig-Extrakt (z.B. von Alnatura)
  • 1 Pck. Trockenhefe
  • 3 TL Salz (15 g)

Voeding
per 1 Scheibe
Calorieën
680 kJ / 162 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
31 g
Vetten
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten