Apparaten en accessoires
Vollkorneck
Voorbereiding. 10min
Totaal 20u.
45 Scheiben
Ingrediënten
-
Roggenkörner150 g
-
Dinkelkorn150 g
-
Weizenkörner400 g
-
Wasser700 g
-
Backferment Spezial-Backferment (z.B. von Sekowa)1 ½ TL
-
Sonnenblumenkerne60 g
-
Salz3 gestr. TL
-
Weizenmehl50 g
-
Butter zum Einfetten
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
2 g
Calorieën
248 kJ /
59 kcal
Vetten
1 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feste feiern
109 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Dinkel-Körner-Brot
1u. 30min
Landbrot Backhausart
2u.
Dunkles Landbrot
3u.
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14u.
Roggenmischbrot
1u. 15min
Prötzeler Roggenbrot
1u. 20min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1u. 50min
Dinkel-Roggen-Brot
1u. 15min
Sonnenblumenbrot
1u. 20min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1u. 30min
Dinkelbrot
1u. 30min
Vollwertbrot
2u. 20min