Apparaten en accessoires
Vollkorneck
Voorbereiding. 10min
Totaal 20u.
45 Scheiben
Ingrediënten
-
Roggenkörner150 g
-
Dinkelkorn150 g
-
Weizenkörner400 g
-
Wasser700 g
-
Backferment Spezial-Backferment (z.B. von Sekowa)1 ½ TL
-
Sonnenblumenkerne60 g
-
Salz3 gestr. TL
-
Weizenmehl50 g
-
Butter zum Einfetten
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
2 g
Calorieën
248 kJ /
59 kcal
Vetten
1 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feste feiern
109 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Dinkel-Körner-Brot
1 h 30 min
Dunkles Landbrot
3 h
Leinsamenbrot
1 h 30 min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102 h
Fitnessbrot
1 h 45 min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 h 30 min
Sportler-Brot
3 h 50 min
Vollwertbrot
2 h 20 min
Roggenmischbrot
1 h 15 min
Dinkel-Roggen-Brot
1 h 15 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 h 50 min
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1 h 10 min