Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 450 g Dinkelkörner
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 1 Pck. Backpulver
- 1 ½ TL Salz
- 1 Msp. Paprika rosenscharf
- 1 TL Kräuter der Provence
- 100 g Haferflocken, kernig
- 1 EL Zuckerrübensirup
- 300 g Naturjoghurt
- 100 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 530 kJ / 127 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Prötzeler Roggenbrot
1h 20 min
Sesambrot
2 godz.
Dinkel-Körner-Brot
1h 30 min
Dinkelbrot
1h 30 min
Leinsamenbrot
1h 30 min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30 min
Zwiebel-Roggen-Brot
4h
Dinkel-Möhren-Brot
1h 40 min
Vollwertbrot
2h 20min
Roggen-Dinkel-Brot
8h
Dinkel-Roggen-Brot
1h 15min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 godz. 30 min