Apparaten en accessoires
Dinkel-Hafer-Brot
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
20 Scheiben
Ingrediënten
-
Parmesan in Stücken60 g
-
Dinkelkörner450 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Olivenöl20 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Salz1 ½ TL
-
Paprika rosenscharf1 Msp.
-
Kräuter der Provence1 TL
-
Haferflocken kernig100 g
-
Zuckerrübensirup1 EL
-
Naturjoghurt300 g
-
Wasser und etwas mehr zum Bestreichen100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
6 g
Calorieën
530 kJ /
127 kcal
Vetten
3 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Dinkel-Körner-Brot
1u. 30min
Leinsamenbrot
1u. 30min
Kartoffel-Gewürz-Brot
1u. 30min
Buttermilch-Walnuss-Brötchen
1u. 15min
Roggenmischbrot
1u. 15min
Kürbiskernbrot
3u. 30min
Prötzeler Roggenbrot
1u. 20min
Dinkel-Roggen-Brot
1u. 15min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1u. 30min
Dinkelbrot
1u. 30min
Vollwertbrot
2u. 20min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2u. 30min