Dinkel-Buchweizenschrot-Brot

Dinkel-Buchweizenschrot-Brot

4.5 413 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
25 Scheiben

Ingrediënten

  • Butter zum Einfetten
  • Dinkel
    600 g
  • Buchweizen ganz
    200 g
  • Hefe (40 g)
    1 Würfel
  • Wasser lauwarm
    750 g
  • Balsamico, dunkel
    45 g
  • Pinienkerne
    40 g
  • Sonnenblumenkerne und etwas mehr zum Bestreuen
    40 g
  • Kürbiskerne und etwas mehr zum Bestreuen
    20 g
  • Salz
    1 EL
  • Koriander, gemahlen
    1 TL

Voeding per 1 Scheibe

Calorieën 143 kcal / 600 kJ
Eiwitten 5 g
Vetten 4 g
Koolhydraten 22 g
Vezels 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...