Apparaten en accessoires
Vollkornbrot
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u.
18 Scheiben
Ingrediënten
-
Hirse100 g
-
Amaranth100 g
-
Reis50 g
-
Buchweizen150 g
-
Wasser600 g
-
Butter zum Einfetten
-
Paniermehl glutenfrei, zum Ausstreuen (siehe Tipp)
-
Kastanienmehl100 g
-
Leinsamen50 g
-
Sonnenblumenkerne50 g
-
2 TL GuarkernmehlJohannisbrotkernmehl2 TL
-
Trockenhefe1 Pck.
-
Zucker1 TL
-
Salz1 TL
-
Backpulver2 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
4 g
Calorieën
510 kJ /
122 kcal
Vetten
3 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Toastbrot
3u.
Eiweißbrot
1u.
Dinkel-Hafer-Brot
1u. 10min
Mais-Buchweizen-Brot
1u. 30min
Vollkornbrot Glutenfrei
4u.
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102u.
Vollkorn-Brötchen
2u.
Vollkornbrot aus dem Varoma
2u.
Dinkel-Roggen-Brot
1u. 15min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1u. 30min
Dinkelbrot
1u. 30min
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15u. 45min