Apparaten en accessoires
Paprikacreme
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 Portionen
Ingrediënten
-
rote Spitzpaprika entkernt, in Stücken, etwas mehr für die Dekoration350 g
-
Melanzani in Stücken150 g
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehen3
-
Olivenöl30 g
-
Sambal Oelek1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Paprikapulver, geräuchert (z.B. Pimentón de la vera)½ TL
-
brauner Zucker½ TL
-
Essig10 g
-
weiße Bohnen, aus der Dose100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
381 kJ /
91 kcal
Vetten
6 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pürees
12 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Pürees
12 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Ajvar - Rote Paprikasauce
1u. 15min
Artischocken-Tomaten-Dip
2u. 10min
Tomatenpaste
30min
Blumenkohl-Hummus
35min
Kichererbsencreme
9u. 45min
Bohnenpüree
10min
Feuriger Bohnenaufstrich (vegan)
10min
Veganer Eiaufstrich
10min
Rote-Linsen-Aufstrich
35min
Vegetarischer Brotaufstrich
5min
Kräuter-Cashew-Brotaufstrich
8u. 10min
Petersilie-Chili-Pesto
10min