Apparaten en accessoires
Mais-Buchweizen-Brot
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
20 Scheiben
Ingrediënten
-
Butter zum Einfetten
-
Buchweizen geschält, geröstet120 g
-
Tapioka (Perlen)100 g
-
Maismehl300 g
-
Wasser450 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Salz1 ½ TL
-
Rapsöl50 g
-
Backpulver½ Pck.
-
Sesam50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
3 g
Calorieën
549 kJ /
131 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfrei
62 recepten
Duitsland
Duitsland
Glutenfrei
61 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk