Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g natives Olivenöl zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 200 g Weizenmehl Type 550
- 200 g Dinkelmehl Type 630
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 450 g Radicchio di Treviso (Winter-Radicchio), in Stücken
- 2 - 3 Prisen Salz
- 20 g natives Olivenöl
- 200 g Taleggio, ohne Rinde, in Würfeln (1 cm)
- 10 - 15 Walnusshälften
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3130 kJ / 748 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 11.6 g
Alternatieve recepten
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1sa
Rindfleischsuppe mit Ricotta-Kürbis-Ravioli
5 Std.
Pizza Margherita
1 godz. 45 min
Mini-Gemüse-Quiches
1h 30min
Blutorangen-Tartelettes
2 Std.
Nudeltaschen mit Linsenfüllung
4h 45min
Pizza Rosso mit cremigem Käserand
17 Std. 15 Min
Gemüseteller mit scharfer Sauce (麻辣香锅)
50min
Fleischbällchen im Reismantel
2 Std.
Focacce mit Oliven
2 Std.
Pizza auf ligurische Art
1 Std. 50 Min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2 Std.