Apparaten en accessoires
Aprikosen-Crumble
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
8 Portionen
Ingrediënten
-
Butter zum Einfetten100
-
Aprikosen (1 kleine und 1 große Dose), abgetropft, halbiert720 g
-
brauner Zucker120 g
-
Rum braun20 g
-
Haselnüsse100 g
-
Mandeln100 g
-
Butter kalt, in Stücken100 g
-
Speisestärke100 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Zimt¼ TL
-
Salz1 Prise
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1725 kJ /
412 kcal
Vetten
26 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfrei
62 recepten
Duitsland
Duitsland
Glutenfrei
61 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Nusstarte mit Aprikosen
1u.
Erdbeer-Rhabarber-Crumble
50min
Limoncello-Tartelettes
3u. 15min
Rhabarber-Trifle
20min
Beeren-Crumble mit Tonkabohne
55min
Obstcrumble
50min
Apfeltarte (upside down)
1u. 10min
Zabaglione al Prosecco
15min
Zitronentarte
4u.
Stachelbeer-Crumble
1u. 10min
Apfel-Rosmarin-Crumble mit Zimt-Zabaglione
45min
Pflaumen-Mohn-Crumble
40min