Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 Butter zum Einfetten
- 720 g Aprikosen (1 kleine und 1 große Dose), abgetropft, halbiert
- 120 g brauner Zucker
- 20 g Rum, braun
- 100 g Haselnüsse
- 100 g Mandeln
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 100 g Speisestärke
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- ¼ TL Zimt
- 1 Prise Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1725 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Apfeltarte (upside down)
1h 10min
Schmandmousse mit Orangen-Granatapfel-Kompott
2h 30min
Stachelbeer-Crumble
1h 10min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4 godz. 40 min
Obstcrumble
50min
Pflaumen-Mohn-Crumble
40 min
Erdbeer-Rhabarber-Crumble
50min
Marillen-Clafoutis mit Marzipan
1h
Mandelwaffeln mit heißen Himbeeren
45min
Beeren-Crumble mit Tonkabohne
55min
Apfelkuchen im Glas
1h
Apfel-Rosmarin-Crumble mit Zimt-Zabaglione
45min