Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Blatt weiße Gelatine
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 60 g Zucker
- 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 250 g Mascarpone
- 250 g Magerquark
- 1 TL Zimt
- 250 g Sahne
- 8 Clementinen, die Schale mit der weißen Haut vollständig entfernt, in dünnen Scheiben
- 40 g Agavendicksaft
- 20 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1786 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weiße Schokoladenmousse
5h 30min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Bananen-Schoko-Cheesecakes im Glas
3h 30min
Apfel-Quark-Trifle
1h 30min
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20min
Kokoscreme mit Rum-Sauce
2h 30min
Zimtmousse
5 Std. 40 Min
Mango-Joghurt-Mousse
4h 40min
Orangenparfait
6 godz. 30 min
Gedämpfte Ananas mit Apfel-Ingwer-Sorbet
6 godz. 30 min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4h 40min
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7 Std.