Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Milch
- 2 Stängel Lavendel, mit Blüten, und etwas mehr zum Garnieren
- 4 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 3 Eier, getrennt
- 60 g Honig, z.B. Lavendelhonig, flüssig
- 1 TL Zitronenschale, abgerieben
- 100 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 689 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 130 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honigmousse
3h 45 min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1u. 45min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30min
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20min
Joghurt-Limetten-Mousse mit Mohn
2u. 25min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4h 40min
Safranmousse
2h 15min
Zimtmousse
5 Std. 40 Min
Geeiste Zimt-Mousse
5 Std.
Zitronen-Dessert mit Baiser
50 Min
Gebrannte Eierlikörcreme
1u. 15min
Crème brûlée
6h