Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 1 Orange, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 50 g Zucker
- 2 Eier (Kl. M), getrennt
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
- 125 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Marzipanfüllung und Fertigstellung
- 200 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 50 g Zucker
- 100 g Orangenmarmelade, fruchtig
- 4 Orangen, filetiert
- ½ Granatapfel, Kerne ausgelöst
- 1 EL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1373 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5h
Honigkuchen
1h
Fatayer mit Käse und Minze
1h 5min
Gedeckter Quittenkuchen
3h 30 min
Provenzalische Tarte
1h 15min
Avocado-Zitronen-Creme
20 Min
Kokosmakronen
50 Min
Andis Schokoladenkuchen
2 Std.
Frischkäsetorte mit Beeren
8h
Blumenkohl-Dattel-Salat
1 godz. 30 min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2 godz. 30 min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1h