Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 50 g Zucker
- 20 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 170 g Mehl
- 1 Eigelb
- 1 Prise Salz
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
Belag und Fertigstellung
- 3 Stängel Rhabarber
- 200 g Sahne
- 300 g Schmand
- 3 Eier
- 45 g Speisestärke
- 80 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g Cranberrys, getrocknet, klein gehackt
- 500 g Wasser
- 2 TL brauner Zucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1362 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Rhabarber-Clafoutis
1 godz. 10 min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2 godz. 25 min
Kokos-Karamell-Käsekuchen
3h 30min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 godz. 30 min
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 godz. 10 min
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5 Std.
Kirsch-Baiser-Tarte
2 godz. 15 min
Erdbeer-Limetten-Tarte
5 Std.
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1 godz.
Pflaumen-Birnen-Tarte
1 godz.
Zitronen-Baiser-Tarte
2 Std. 30 Min
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1 godz. 30 min