Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Mandeln, gemahlen
- 120 g brauner Zucker
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 1 Limette, Bio, 3 Streifen Schale (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 1 Prise Salz
- 2 Eier (Kl. M)
- 250 g Mehl
- 180 g Ananaskonfitüre
- 250 g Ananas, frisch, in dünnen Scheiben (4 cm)
Belag
- 4 Maracujas, nur das Fruchtfleisch
- 40 - 50 g Orangensaft, frisch gepresst, zum Auffüllen
- 400 g Mango, reif, davon 200 g in Stücken, 200 g in dünnen Scheiben
- 80 g Gelierzucker 3:1
- 200 g Ananas, frisch, in dünnen Scheiben (4 cm)
- 1 EL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1723 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Zwetschgenkuchen mit Feigen
3 Std.
Kirschendatschi mit Weißbier-Sabayon
3 Std.
Zwetschgen-Blechkuchen mit Hefe
1 Std. 25 Min
Rührkuchen mit Obst
1 Std.
Apfel-Karamell-Gugelhupf
1 Std. 30 Min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 godz. 30 min
Pflaumen-Sandkuchen
1h 40min
Käsekuchen mit Mohn
7h
Kirsch-Orangen-Kuchen
1h 15min
Käsekuchen mit Beeren
2h 50min
Gedeckter Apfelkuchen
8 Std.
Kirsch-Streusel-Kuchen
2h 5min