Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 100 g Zucker
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 130 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Salz
- 1 Ei
Belag und Fertigstellung
- 1750 g Zwetschgen
- 50 g Zucker
- ½ TL Zimt
- 25 g Pistazien, gesalzen, geröstet
- 300 g Kirschnektar
- 1 Pck. Tortenguss, weiß
- 7 Feigen, reif (à 40 g), gesechstelt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1068 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aprikosen-Tarte
4 godz.
Apfelkuchen mit Guss
1 godz. 20 min
Feigen-Charlotte
3h 40 min
Apfel-Nuss-Torte
4h 30min
Nusstarte mit Aprikosen
1 godz.
Birnenkuchen alla Toscana
3h 20 min
Blaubeer-Biskuitrolle
5h
Pflaumen-Plunder-Teilchen
2 godz.
Birnen-Mürbeteig-Strudel
3 godz. 15 min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2 godz. 5 min
Badische Apfeltorte
1h 40min
Gedeckter Apfelkuchen
8h