Rhabarber-Trifle

Rhabarber-Trifle

4.4 52 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Cantuccini
    120 g
  • Orange Bio, 2 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
    1
  • Zucker
    40 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Ricotta
    250 g
  • Rhabarberkompott selbst gemacht (siehe Tipp)
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 9 g
Calorieën 2044 kJ / 488 kcal
Vetten 27 g
Koolhydraten 49 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...