Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Cantuccini
- 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 40 g Zucker
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Ricotta
- 300 g Rhabarberkompott, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2044 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Rote Grütze
30min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50min
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3 Std. 40 Min
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2h
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1h 20min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30min
Rhabarber-Tiramisu
3 Std.
Stachelbeer-Schichtdessert
2h
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1h 30min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30min
Erdbeer-Rhabarber-Crumble
50min