Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g weiße Kuvertüre
- 500 g Wasser
- Öl zum Bestreichen
- 250 g Rhabarber, in Stücken
- 50 g Puderzucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 90 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 4 Eigelb (Kl. M)
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 700 g Erdbeeren
- 60 g Holunderblütensirup
- 2 EL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2611 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sherry-Zimt-Pflaumen
1 Std. 20 Min
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5 Std. 30 Min
Christstollenparfait
8 godz. 30 min
Zabaione mit Katzenzungen
1 Std.
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 godz. 30 min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4h 40min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2h 15 min
Zwetschgen-Parfait
8h 40min
Zitronen-Parfait
4h 30min
Zimtmousse
5h 40 min
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9 Std.
Zabaglione al Prosecco
15 Min