Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Zwetschgen, entsteint und geviertelt
- 80 g roter Traubensaft
- 40 g Zwetschgenbrand
- 50 g Puderzucker
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 100 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 4 Eigelb
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 40 g Hippengebäckstangen
- 300 g Brombeeren
- 400 g Erdbeeren
- 2 EL Limettensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2672 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Calvados-Sorbet
5h 30min
Limoncello-Creme
5h
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4h 40min
Rhabarber-Parfait
8 godz. 50 min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2h 15min
Mango-Joghurt-Mousse
4h 40min
Johannisbeermousse
2h 25min
Quark-Mousse
5h
Zitronen-Parfait
4 Std. 30 Min
Orangenparfait
6h 30min
Himbeersüppchen mit Sauerrahmeis
5h 40min
Sardische Joghurtcreme
9 Std.