Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Zucker
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eiweiß (Kl. M)
- 100 g Mehl
- 50 g Marsala
- 50 g Weißwein
- 4 Eigelb (Kl. M)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2347 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Sauce Béarnaise
20 min
Sauce Béarnaise
40min
Crème brûlée
2h 30 min
Vitello Tonnato
48j
Äpfel mit Cidre-Sabayon
40min
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15 min
Amaretto-Eisparfait
8h 15min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Zabaglione
15min
Zabaglione al Prosecco
15min
Klassische Zabaglione
15min