Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Zucker
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eiweiß (Kl. M)
- 100 g Mehl
- 50 g Marsala
- 50 g Weißwein
- 4 Eigelb (Kl. M)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2347 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Zabaglione
15min
Sauce Béarnaise
40min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Zabaglione al Prosecco
15min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45 min
Amaretto-Eisparfait
8h 15 min
Klassische Zabaglione
15min
Safran-Aioli
40min