Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Schalotten
- 4 Forellenfilets, geräuchert (250 g), in Stücken
- 150 g Crème fraîche
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 20 Pumpernickel oder Schwarzbrottaler
- ½ Bund Dill, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 257 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forellencremesuppe
40 Min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 Min
Forellencreme
15min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Thunfischmousse
10 min
Forellencreme
10 min
Lachscreme mit Endiviensalat
2 godz.
Lachs-Dill-Creme
5 Min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Thunfisch-Tapenade
5 Min
Putello Tonnato
4h
Lachsaufstrich
5 Min