Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 10 g Öl
- 800 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 40 g Mehl
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 100 g Flusskrebs-Schwanz, vorgegart, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 905 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1 Std.
Lachscremesuppe
20min
Eier im Glas auf Rahmspinat
1h 15min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30 Min
Krebssuppe
45min
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40min
Vitello tonnato
25h 30min
Spargel-Mascarpone-Suppe
35min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 Min