Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Scheiben Weizenknäckebrot, mit Sesam
- 1 TL Chiliflocken
- 2 Prisen Fleur de Sel
- 2 TL Olivenöl und etwas mehr für den Einlegeboden
- 400 g frisches Lachsfilet mit Haut
- 2 TL Salz
- 60 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 30 g Butter
- 750 g Gemüsefond
- 250 g Sahne
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Bärlauch, in Streifen
- 1 - 2 EL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2175 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 Min
Bärlauch-Zabaglione
10 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 Min
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 godz. 30 min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 Min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 Min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35 Min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20 Min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min