Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 1 gelbe Paprika, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Öl, neutral
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Sahne
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- ½ TL Paprika edelsüß
- 150 g Milch
- 10 Stängel Basilikum, abgezupft, davon 2 schöne Blätter beiseitegelegt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35min
Kohlrabisuppe
45min
Petersiliencremesuppe weiß-grün mit Chips
40 min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1hod.
Paprikasuppe bicolor
1hod.
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30min
Möhrencremesuppe mit Pestocreme und Pinienkernen
50 min.
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50 min.
Gelbe Paprikacremesuppe
25min
Suppe für Verliebte
30min
Cremesuppe von Knollensellerie mit Chili
40 min
Kohlrabi-Kartoffel-Cremesuppe
45min