Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
TM6 TM5

Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter

4.3 (622 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Walnusshälften
  • 600 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
  • 400 g Knollensellerie, gewürfelt (1,5 cm)
  • 1 TL Salz
    of 1 TL Selleriesalz
  • 350 g Milch
  • 60 g Butter
  • ½ TL Pfeffer
  • 2 Prisen Muskat

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1653 kJ / 395 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
32 g
Vetten
24 g
Vezels
8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten