Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 150 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 5 Tropfen Worcester-Sauce
- 100 g Brunnenkresse
- 30 g Crème fraîche
- Croûtons zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 509 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 Min
Spargelcremesuppe
45 Min
Kohlrabisuppe
45 Min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40 Min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 Min
Möhrensuppe mit Ingwer
50 Min
Winterliche Karottensuppe mit gebackenem Wachtelei
55 Min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 Min
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30 Min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 Min
Petersiliencremesuppe weiß-grün mit Chips
40 Min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 Min