Apparaten en accessoires
Frankfurter Kräuter-Pesto
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Mandeln60 g
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Frankfurter grüne Kräuter (siehe Tipp), abgezupft, kleingeschnitten (2 cm)150 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl150 g
-
Apfelessig1 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1371 kJ /
327 kcal
Vetten
32 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 2/2018
47 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Kräuter-Pesto
15min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20min
Möhrensuppe mit Ingwer
50min
Sesam-Tomaten-Chutney
1u. 10min
Frankfurter Kräuter-Pesto
10min
Mango-Joghurt-Eis
12u.
Himbeeressig-Vinaigrette
5min
Korianderaufstrich
2u. 20min
Kräuterbutter au Café de Paris
1u. 10min
Petersilienöl
2u. 15min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1u.
Fruchtiges Salatdressing
5min