Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Quitten, in Stücken (5 cm)
- 800 g Rotkohl, in Stücken (5 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
-
60
g Butterschmalz
of 60 g Schweineschmalz - 50 g Balsamico, dunkel
- 300 g Apfelsaft
- 2 Wacholderbeeren
- 3 Nelken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
60
g Quittengelee
of 60 g Apfelgelee
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 694 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Quittenchutney
55min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10 min
Quitten-Meerrettich
30min
Quittenkonfekt
1h 25min
Kürbis-Quitten-Aufstrich
15min
Möhrengrün-Pesto
10 min
Brombeer-Thymian-Konfitüre
25 min
Nougateis mit Quittenkompott
12h
Quitten-Orangen-Eis
8 Std. 40 Min
Zwetschgenmus
1h
Ingwer-Quitten-Streusel
1 godz. 5 min