Apparaten en accessoires
Quitten-Rotkohl
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
8 Portionen
Ingrediënten
-
Quitten in Stücken (5 cm)400 g
-
Rotkohl in Stücken (5 cm)800 g
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
60 g SchweineschmalzButterschmalz60 g
-
Balsamico, dunkel50 g
-
Apfelsaft300 g
-
Wacholderbeeren2
-
Nelken3
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
60 g ApfelgeleeQuittengelee60 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
694 kJ /
166 kcal
Vetten
8 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Newsletter - Exklusive Rezepte 2017
11 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Pflaumenmus aus dem Backofen
4u.
Feurige Stachelbeerkonfitüre
20min
Quittenkonfekt
1u. 25min
Quitten-Meerrettich
30min
Quitten-Tarte-Tatin
2u.
Kürbis-Apfel-Chutney
50min
Ingwer-Quitten-Streusel
1u. 5min
Quitten-Orangen-Eis
8u. 40min
Quittenchutney
55min
Kürbis-Quitten-Aufstrich
15min
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30min
Zwetschgenmus
1u.