Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Quitten, in Stücken (5 cm)
- 800 g Rotkohl, in Stücken (5 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
-
60
g Butterschmalz
of 60 g Schweineschmalz - 50 g Balsamico, dunkel
- 300 g Apfelsaft
- 2 Wacholderbeeren
- 3 Nelken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
60
g Quittengelee
of 60 g Apfelgelee
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 694 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Pflaumenmus aus dem Backofen
4h
Kürbis-Gewürz-Konfitüre
40 min
Blutorangenmarmelade mit Kardamom
1 godz. 45 min
Quittenkonfekt
1 Std. 25 Min
Cranberry-Chutney mit Roter Bete
1 Std. 15 Min
Orangenkonfitüre
45 min
Zwetschgenmus
1 godz.
Quittenchutney
55 min
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30 min
Kürbis-Quitten-Aufstrich
15 Min
Quitten-Meerrettich
30 min
Ingwer-Quitten-Streusel
1sa 5 dk