Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stachelbeerkompott
- 200 g Apfelsaft
- 150 g Wasser
- 15 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 EL Zucker
-
1
EL Vanillezucker
of 1 EL Tahitiblüten Mischung "Feine Prise" (siehe Hintergrundinfo) - 15 g Maisstärke
- 500 g Stachelbeeren
Mandelcreme
- 150 g Apfelsaft
- 100 g Mandeln, geschält
- 20 g Öl (z.B. Macadamianussöl oder Marillenkernöl)
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Mandelstifte
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1010 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2 Std.
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3 godz. 40 min
Rote Grütze
30 Min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50 min
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1 Std. 15 Min
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2 Std.
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30 Min
Grüne Grütze mit Puddingcreme
3h
Kirsch-Grütze
20 min
Apfel-Möhren-Rohkost
5 min
Gâteau au chocolat mit Apfelkompott
2h 30min
Pflaumenkompott
20 min