Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Kürbiskerne
- 50 g Bergkäse, in Stücken
- 50 g Frankfurter grüne Kräuter, abgezupft
- ½ Bund glatte Petersilie, ohne Stiele
- 1 Ei, hart gekocht, halbiert
- 50 g Rapsöl
- 30 g Senf
- 100 g Saure Sahne
- 15 g Weißweinessig
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1204 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 dk
Grie Soß - Grüne Sauce
20 dk
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
15 min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 dk
Petersilie-Chili-Pesto
10 dk
Paprika-Dip
50min
Radieschen-Dip
10 dk
Frankfurter Kräuter-Pesto
15 min
Feta-Paprika-Dip
10 dk
Zwiebelkuchen vom Blech (Rheinland-Pfalz)
1 godz. 45 min
Lachs-Dill-Creme
5 dk
Kräuterbutter au Café de Paris
1h 10min