Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 60 g Schalotten, halbiert
- 20 g Butter
- 300 g Pastinaken, in Stücken
- 220 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 40 g Crème fraîche
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in feinen Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 690 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 min
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1 Std. 5 Min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 min
Süßkartoffelpüree mit gebratenem Fisch
40 min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40 min
Topinamburpüree
40 min
Kürbispüree mit Kokosmilch und Haselnüssen
40 min
Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni
50min