
Apparaten en accessoires
Mangold-Ingwer-Suppe
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Knoblauchzehe1
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben20 g
-
Butter in Stücken40 g
-
Kartoffeln in kleinen Stücken150 g
-
Wasser450 g
-
Mangold vorwiegend grüne Teile, grob zerkleinert300 g
-
Sahne100 g
-
Salz1 geh. TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Räucherforellenfilet in Stücken80 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
234 kcal /
979 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
17 g
Koolhydraten
11 g
Vezels
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 recepten
Duitsland
Duitsland