Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Topinambur, geschält, in Stücken
- 250 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 200 g Milch
- 1 - 1 ¼ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 20 g Butter, kalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 413 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10 min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 min
Gelbe-Bete-Risotto
2 Std.
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30 min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25 Min
Pastinaken-Apfel-Stampf
40 min
Pastinaken-Cremesuppe
45 Min
Fenchel-Maroni Suppe
35 min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40 min
Pastinakenpüree mit Lachs
30 min