Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 400 g Rote Rüben, roh, geschält, in Stücken
- 200 g Knollensellerie, geschält, in Stücken
- 100 g Milch
- 100 g Schlagobers
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- 1 cm frischer Kren, geschält
- frischer Kren, geschält, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 432 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Topinamburpüree
40min
Rote-Rüben-Suppe
45min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1sa 10 dk
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min
Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni
50 min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 min
Pastinakenpüree mit Lachs
30 min
Kürbispüree mit Kokosmilch und Haselnüssen
40min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 min