Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 800 g Wasser
-
2
Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l)
of 2 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht - 2 Sternanis
- 2 Fenchelknollen (500 g)
- 200 g Kartoffeln, gewürfelt
- 100 g Erbsen, TK
- 40 g Kondensmilch, 4 % Fett
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 298 kJ / 71 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1 godz.
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45 min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25min
Süßkartoffel-Fenchel-Creme-Suppe
35min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Sellerie-Kartoffel-Suppe mit Kräuterklößchen
1 godz.
Fenchel-Lachs-Suppe
35min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min