Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Haselnüsse
- 100 - 120 g Gorgonzola (Blauschimmelkäse), in Stücken
- 150 g Crème fraîche
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 150 g Erdäpfel, mehlig, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 380 - 400 g frischer Babyspinat
- 700 g Wasser
- ½ TL Salz
-
3 - 4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ - 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- ½ TL rosa Pfefferbeeren, zerstoßen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1031 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Feldsalat-Cremesuppe, Brokkoli mit Olivensauce
45min
Erdäpfelsuppe | Morcheln | Lauch
1h 45min
Grüne Spargelsuppe mit Pinienkernen
1 Std. 10 Min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Gemüsesuppe bianco
35min
Spinat-Kartoffel-Suppe mit Eierstich
45min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30min
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45min
Winterliche Karottensuppe mit gebackenem Wachtelei
55min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35min