Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Knollensellerie, in Stücken
- 35 g Butter, in Stücken
- 600 g Wasser
- 200 g Sahne
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 150 g Staudensellerie, Blätter und Stiele, in Streifen
- Sesamöl, geröstet, zum Beträufeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1255 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Erbsencremesuppe
30 Min
Gurkencremesuppe
25min
Erbsen-Minz-Suppe
30 Min
Radieschenblättersuppe
40 Min
Grünkohlcremesuppe
45 Min
Basilikumsuppe
25min
Pastinaken-Cremesuppe
45 Min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55 Min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 Min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 Min
Cremesuppe von Knollensellerie mit Chili
40 Min