Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbteig
-
200
g Grünkern
of 200 g Dinkel - 50 g Brennnesselblätter
- 1 TL Salz
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- 1 Ei
- 100 g Butter, in Stücken
Fülle und Fertigstellung
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 125 g Milch
- 300 g weißer Spargel geschält, in Stücken (ca. 2 cm)
- 1 Zucchini, klein
- 50 g Butter, in Stücken
- 120 g Feta, in Stücken
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Salz
- ¼ TL Ingwer, gemahlen
- 2 Eier
- 500 g Magertopfen
- 50 g Maisstärke
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- 30 g Brennnesselblätter
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1206 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Pikanter Hirseauflauf mit Rahmkohl
1 godz.
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 godz.
Bärlauchpalatschinken mit Zitronen-Ziegenkäse-Creme
45 min
Pastinaken-Sesam-Suppe mit Couscousknöderln
1h 10min
Karotten-Bärlauchfrittata
30 min
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2h 40min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 godz. 15 min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1h 25min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1 godz. 15 min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 godz. 20 min