Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 200 g Karotten, in Stücken
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 200 g Stangensellerie, in Stücken
- 150 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 40 g Butter, in Stücken
- 700 g Erdäpfel, speckig, geschält in Stücken (3 cm)
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 Msp. Muskat, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 666 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Kürbis-Paprika-Kraut mit Erdäpfeln
45 Min
Sellerieschnitzel mit Parmesan-Panade und Joghurtsauce
1u.
Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
1 Std. 10 Min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 Min
Paradeiskraut
35min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35min
Karfiol mit Paprikaragout und Haselnussbröseln
45 Min
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50 Min
Kartoffel-Linsen-Salat
45 Min
Karotten-Linsen-Püree mit Mandelsplitter
25min
Kürbis-Sauerkraut mit Semmelknödeln
1 Std. 10 Min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min