Spanische Erdäpfeltortilla

Spanische Erdäpfeltortilla

4.3 104 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

  • rote Spitzpaprika in Stücken
    150 g
  • Zwiebeln geviertelt
    150 g
  • Wasser
    500 g
  • Erdäpfel festkochend
    500 g
  • Eier
    6
  • Petersilie Blättchen abgezupft
    ½ Bund
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Muskat, gemahlen
    2 - 3 Prisen
  • Olivenöl
    2 EL
  • Butterschmalz
    2 EL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 14 g
Calorieën 1367 kJ / 326 kcal
Vetten 20 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...