Apparaten en accessoires
Spanische Erdäpfeltortilla
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 Portionen
Ingrediënten
-
rote Spitzpaprika in Stücken150 g
-
Zwiebeln geviertelt150 g
-
Wasser500 g
-
Erdäpfel festkochend500 g
-
Eier6
-
Petersilie Blättchen abgezupft½ Bund
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
Muskat, gemahlen2 - 3 Prisen
-
Olivenöl2 EL
-
Butterschmalz2 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
14 g
Calorieën
1367 kJ /
326 kcal
Vetten
20 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
GRILLEN
12 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Gebackene Bohnen
1 Std. 25 Min
Tomatentarte à la Provence
55 Min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1 Std. 20 Min
Linsen-Moussaka
2 Std. 20 Min
Risonisalat mit Kohlpesto
50 Min
Bunte Ofen-Tortilla
1 Std. 10 Min
Paprika-Oliven-Tortilla
1 Std. 20 Min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1 Std.
Mit Kichererbsen gefüllte Paprika und Bulgur (vegan)
35 Min
Belugalinsen-Lasagne
3 Std. 35 Min
Gewürzlinsen mit RUPP Enzian
40 Min
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30 Min