
Apparaten en accessoires
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
4 Portionen
Ingrediënten
-
frischer Meerrettich in Stücken (1 cm)40 g
-
Forellenfilet, geräuchert125 g
-
Ricotta200 g
-
Zitronensaft20 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer8 Prisen
-
rote Zwiebel halbiert1
-
Rote Bete in Würfeln (2 cm)300 g
-
Rotkohl in Stücken (3 cm)250 g
-
Butter weich25 g
-
Wasser800 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe2 geh. TL
-
Johannisbeer-Gelee40 g
-
Shiso-Kresse-Beet1
Voeding per 1 Portion
Calorieën
261 kcal /
1092 kJ
Eiwitten
14 g
Vetten
12 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

ESSEN & TRINKEN 1/2018
44 recepten
Duitsland
Duitsland