Wurzelgemüse-Suppe mit Cashew-Pesto

Wurzelgemüse-Suppe mit Cashew-Pesto

4.1 55 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
4 Portionen

Ingrediënten

Cashew-Pesto
  • Parmesan in Stücken
    40 g
  • Cashewkern
    60 g
  • Basilikumblätter, frisch
    30 g
  • natives Olivenöl
    100 g
  • Salz
    1 - 2 Prisen
Wurzelgemüse-Suppe
  • Schalotten halbiert
    60 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Möhren in Würfeln (2 cm)
    150 g
  • Porree nur weißer Teil, in Ringen (1 cm)
    150 g
  • Knollensellerie in Würfeln (2 cm)
    150 g
  • Petersilienwurzel in Würfeln (2 cm)
    150 g
  • Süßkartoffel in Würfeln (2 cm)
    150 g
    150 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
  • Wasser
    1000 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 631 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 2185 kJ / 522 kcal
Vetten 42 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 30 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...