Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Wasser
- 500 g Rote Bete, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 15 g Butter
- 10 - 15 g Zitronensaft, nach Geschmack
- 10 - 15 g Zucker, nach Geschmack
- ¼ TL Salz
- 50 g Sahne
- 5 - 10 g Mehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1h
Tomatensaft
10 dk
Wirsingsuppe
35min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1sa 10 dk
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10 dk
Weißkohlsalat
2h 20min
Paprika in Essig-Öl-Marinade
1sa 10 dk
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1u. 35min
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung und Pilzsauce
1h 40min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 Min
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4h 30min
Rote-Bete-Salat
1h 15min