Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Wasser
- 500 g Rote Bete, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 15 g Butter
- 10 - 15 g Zitronensaft, nach Geschmack
- 10 - 15 g Zucker, nach Geschmack
- ¼ TL Salz
- 50 g Sahne
- 5 - 10 g Mehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fränkisches Apfelweißkraut
50 min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min
Borschtsch vegetarisch
1 godz. 10 min
Eintopf von Wintergemüsen
50 min
Wirsingsuppe
35 min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Rote-Bete-Salat
1h 15min
Grünkohl-Paprika-Salat
1h 15min
Russischer Rote-Bete-Salat
1 godz. 10 min
Weiße Bohnen/Kidneybohnen (Trockenprodukt) garen
14h
Chinakohl-Salat
15 Min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 min